Φυσικοθεραπευτήριο Physiolysis

 

Βιογραφικά

Οι φυσιοθεραπευτές που δημιούργησαν και είναι επικεφαλής του Κέντρου Φυσικοθεραπείας PhysiolysiS είναι οι Θωμάς & Δημήτρης Πελεκάνος. Δύο νέοι, δυναμικοί άνθρωποι, που ενημερώνονται και μετεκπαιδεύονται συνεχώς πάνω στο αντικείμενο της Φυσιοθεραπείας, παρακολουθώντας σεμινάρια και διαβάζοντας για όλες τις νέες τεχνικές, τα εξελιγμένα μέσα, τις καινούργιες θεραπευτικές διαδικασίες και τις νέες επιστημονικές προσεγγίσεις αναφορικά με μυοσκελετικές, καρδιοαναπνευστικές ή νευρολογικές παθήσεις.

Άλλωστε η Φυσιοθεραπεία είναι ο πιο δυναμικά εξελισσόμενος παραϊατρικός κλάδος από τον 20ό αιώνα μέχρι και σήμερα.

 

Θωμάς Πελεκάνος

Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης και του Coventry University MSc Physiotherapy. Φυσικοθεραπευτής στο George Elliot N.H.S Hospital και μέλος του Chartered Society of Physiotherapy in U.K Orthopaedic Manual Therapist, της μεθόδου Caltelburn-Evianth. Τετραετής εκπαίδευση Οστεοπαθητικής. Ολοκλήρωση σεμιναρίων με τίτλο «Πρακτική Ποδιατρική Βιομηχανικής» και Ειδίκευση στην Κατασκευή Κλινικών Ορθοπεδικών Πελμάτων. Ολοκλήρωση δυετούς (2011-12) παρακολούθησης σεμιναρίων βελονισμού από τον την Ελλινική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας . Φυσικοθεραπευτής Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών την περίοδο 2005-2008.

 

Δημήτρης Πελεκάνος

Απόφοιτος στο Α.Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αθήνας και στο Sheffield Hallam University MSc in Sports Injuries, Orthopaedic Manual Therapist της μεθόδου Calterburn-Evianth. Ολοκλήρωση σεμιναρίων με τίτλο «Πρακτική Ποδιατρική Βιομηχανικής» και Ειδίκευση στην Κατασκευή Κλινικών Ορθοπεδικών Πελμάτων. Φυσικοθεραπευτής στην Κ.Α.Ε Πανελλήνιος την περίοδο 2003-2005, στην Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Ανδρών από το 2005 έως το 2008 και μέλος του Ιατρικού Team της Ολυμπιακής Ομάδας Ιστιοπλοΐας στο Πεκίνο και στο Λονδίνο το 2008 και 2012 αντίστοιχα.