/
/
Το “Ολυμπιακό Πνεύμα”…
trigwnis-paschalidis-in-action

Το “Ολυμπιακό Πνεύμα”…

Εκατοντάδες αθλητές, στελέχη εθνικών ομάδων και λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων προσμένουν την έναρξή τους. Η τύχη του να είμαι ως φυσικοθεραπευτής και πάλι παρούσα. Αυτό το ραντεβού μου δίνει απερίγραπτη ικανοποίηση επαγγελματικά και προσωπικά!

 

Ο ύμνος των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθεί τις προσπάθειες των εθελοντών, των αθλητών και των συνοδών τους για την επίτευξη των στόχων, ο κάθε ένας από τη θέση στην οποία βρίσκεται. Η παρουσία μας για 2η συνεχόμενη φορά, μετά την Ολυμπιάδα του Πεκίνο το 2008 και του Λονδίνου το 2012, αποτελεί τη μέγιστη τιμή. Κίνητρο μας είναι η παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών για να μπορέσουν να ανταμειφθούν οι πολυετείς κόποι των αθλητών.

 

Καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή. Οι Ιστιοπλοϊκοι αγώνες θα γίνουν στο Weymouth και θα βρεθούμε εκεί με μοναδικό σκοπό την πρόληψη τραυματισμών αλλά και την αντιμετώπιση όσων, πιθανόν, εμφανιστούν. Λεπτομέρειες για την εξέλιξη των αγώνων μπορείτε να μαθαίνετε από τον επίσημο ιστότοπο την Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας-www.eio.gr.

Διαβάσε περισσότερα για:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ